Щоб визначити якість зерна з метою його використання у певній сфері (наприклад, виготовлення борошна), воно має пройти перевірку на якість. На зернопереробних підприємствах визначаються такі характеристики зерна, як пліватість, кількість клейковини, крупність склоподібність, засміченість. Дати точну оцінку якості зерна можна за допомогою лабораторного обладнання. Сучасне лабораторне обладнання для зерна продукції “ОЛИС” – це набір вимірювального обладнання, за допомогою якого визначаються різні параметри зернового продукту. Лабораторне обладнання включає лабораторний млин ЛМТ для вимірювання лабораторних проб зерна та продуктів їх переробки, дільники проб зерна ДПЗ для поділу зерна на рівні частини, ручний прес ПРОМ для отримання проб олії, сушильна шафа СЕШ-3МУ для просушування зерна культур та багато іншого. Лабораторне обладнання компанії «ОЛИС» забезпечує ефективність технологічних процесів переробки, очищення та зберігання зерна, що є успіхом у сфері АПК.