▷ Машини для очищення та сортування зерна. Ефективність використання

Машина для очищення зерна

Компанія “ОЛИС” має десятирічний досвід у виробництві машин для очищення зерна. Наш штат – це команда фахівців та однодумців, які безперестанку розробляють актуальні технічні рішення. Ми раді надати нашим клієнтам всю лінію машин для очищення зерна, що дозволяє охопити весь спектр попиту споживачів агроринку.

Аналізуючи бажання та вимоги покупців, компанія “ОЛИС” розширює асортимент товарів, залучаючи до співпраці представників малого, середнього та великого бізнесу. Виробнича компанія “ОЛИС” розробила модельний ряд машин для очищення зерна – зерноочисні сепаратори барабанного типу “ЛУЧ ЗСО” з можливістю очищення від 25 до 300 тонн зерна на годину від великих, дрібних та легких домішок. Завдяки ситовому барабану, що входить у конструкцію, дана машина для очищення зерна дозволяє виконати такі операції, як попереднє очищення, первинне очищення, вторинне очищення, сортування та калібрування зерна.

Робота машини для очищення зерна “ЛУЧ ЗСО” забезпечує високу якість очищеного зерна з найменшим відсотком пошкодженого насіння. Метод сепарації, що використовується при очищенні зерна, ґрунтується на аеродинамічному та геометричному принципах. Система роботи машини для очищення зерна “ЛУЧ ЗСО” побудована таким чином, що вихідне зерно, що потрапляє в пневмосепаруючий канал повітряного сепаратора, продувається зустрічним потоком повітря, що подається відцентровим вентилятором, відокремлюючи легкі домішки, і далі потрапляє в ситовий барабан, де , Відмінні за розмірами. Сепаратор “ЛУЧ ЗСО” – незамінна машина для очищення зерна у Вашому господарстві, якість якої вже оцінили більш ніж 200 підприємств України та зарубіжних країн.

Опубліковано в
scroll-up-arrow
This site is registered on wpml.org as a development site.