ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА

+38 (067) 822-85-58 +38 (048) 752-85-58

+38 (067) 899-47-97 від. Лабораторного обладнання

многоканальный +38 (048) 752-85-58

отдел “Оборудование для очистки и переработки зерна” Контакты отдела продаж ООО ОЛИС +38 (067) 511-29-99, отдел продаж +38 (067) 485-19-95

отдел “Лабораторное оборудование” отдел - Лабораторное оборудование +38 (067) 899-47-97

отдел Экспорта оборудования Отдел Экспорта +38 (068) 939-65-85

отдел Сервиса Сервис Олис - Вайбер и Вотсап +38 (096) 714-46-61

Агрегатний універсальний крупозавод "Оптиматик-К-30"

Агрегатний універсальний крупозавод «Оптиматик-К-30» призначений для переробки ячменю, пшениці, гороху, проса та кукурудзи.

Агрегатний універсальний крупозавод «Оптиматик-К-30» призначений для переробки ячменю, пшениці, гороху, проса та кукурудзи.

Агрегатний універсальний крупозавод «Оптиматик-К-30» поставляється з несучою металоконструкцією, сходами і площадками обслуговування, бункерами, системою аспірації, системою пневмотранспорту, електричною частиною і автоматикою. Оскільки під час виготовлення крупозавод проходить стадію контрольного складання, то його повне складання та запуск у роботу на місці експлуатації займає не більше трьох тижнів. При цьому необхідність робіт з різання, зварювання та свердління металу на місці складання повністю виключена.

Крупозавод працює в автоматичному режимі. Контроль роботи крупозаводу забезпечує оператор з центрального пульта управління.

Асортимент, вихід продукції та продуктивність:

Найменування крупи Фактичний
вихід, %
Вихід
за ДСТУ, %
Продуктивність,
кг/год (по зерну)
Перлова, номерна 65 - 70 45 650 - 800
Ячна, 3-х номерна 70 - 75 65 1100 - 1300
Пшенична шліфована, номерна 80 - 85 63 1100 - 1300
Пшеничная подрібнена, 3-х номерна 75 - 80* 60 1200 - 1400
Горох шліфований цілий і колотий 77 - 85 77 1200 - 1400
Горох шліфований колотий 65 - 70 не передбачено 1200 - 1400
Кукурудзяна крупа* 50-55 40 1100 - 1300
Кукурудзяна мука 12 - 15 12 1100 - 1300
Пшоно шліфоване сортове** 60 - 65 60 650 - 800
Просо 60 - 70 60 650 - 800

*  – без відділення зародка;
** – сортність пшона визначається класом проса, що переробляється .

Меню