ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА

Аналізатор білка АБЗ-1

Поставити запитання по даній продукції

Короткий огляд

Аналізатор білка АБЗ-1 призначений для вимірювання масової частки білка в пшениці. АБЗ-1 є одним з найбільш високоточних приладів контролю білка в зернових. Похибка визначення білка не перевищує ± 0,5 %. Не вимагається застосування шкідливих для здоров'я людини реактивів, як метод К'єльдаля. Тривалість аналізу в 5-7 разів нижче, ніж при застосуванні методу К'єльдаля. Результат вимірювання вмісту білка виводиться на дисплей.

Призначення і область застосування:
Аналізатор білка АБЗ-1 призначений для вимірювання масової частки білка в пшениці. АБЗ-1 є одним з найбільш високоточних приладів контролю білка в зернових. Похибка визначення білка не перевищує ± 0,5 %. Не вимагається застосування шкідливих для здоров'я людини реактивів, як метод К'єльдаля. Тривалість аналізу в 5-7 разів нижче, ніж при застосуванні методу К'єльдаля. Результат вимірювання вмісту білка виводиться на дисплей.

Здійснюється переведення в відсотковий вміст білка по відношенню до сухого продукту.
 Аналізатор застосовується в лабораторіях контролю якості хлібоприймальних, переробних, хлібопекарських та ін. сільськогосподарських підприємств.

Аналізатор складається з наступних основних частин:
- Аналізатор білка АБЗ-1;
- Центрифуга лабораторна;
- лабораторна Мішалка;
- Млин лабораторний;
- Набір лабораторного посуду;

- Реактив синій. 

Модель БЗ - 1
Діапазон вимірювання відсоткового вмісту білка в зерні, % 9 - 15
Кількість одночасно аналізованих проб зерна
(4 зразка за дві паралельні проби і ще 2 проби), шт
10
Час пробопідготовки та вимір вмісту білка
при аналізі 10 проб одного зразка зерна, хв
70-80
Час пробопідготовки та вимір вмісту білка
при аналізі 2-х паралельних проб одного зразка зерна, хв
20
Маса наважки вимірюваного зерна, мг. 1000 ± 0,5
Абсолютна похибка вимірювань,% ± 0,5
Меню