ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА

Аналізатор суцільного зерна Инфратек 1241

Поставити запитання по даній продукції

Короткий огляд

Аналізатор суцільного зерна "Инфратек 1241" є всесвітньо визнаним і офіційно схваленим приладом для точного, швидкого і надійного аналізу пшениці, ячменю, жита, вівса, кукурудзи, сої, рису, ріпаку та інших культур. Застосування вдалої комбінації неруйнуючої технології інфрачервоної спектроскопії і запатентованої стабілізуючої техніки дозволило «ФОС» стати світовим лідером по стабільності калібрувань, точності визначення параметрів.

Аналізатор суцільного зерна "Инфратек 1241" є всесвітньо визнаним і офіційно схваленим приладом для точного, швидкого і надійного аналізу пшениці, ячменю, жита, вівса, кукурудзи, сої, рису, ріпаку та інших культур. Застосування вдалої комбінації неруйнуючої технології інфрачервоної спектроскопії і запатентованої стабілізуючої техніки дозволило «ФОС» стати світовим лідером по стабільності калібрувань, точності визначення параметрів.

Готові заводські калібрування не вимагають настройки, зсувів або удосконалення на місцях, підходять для всіх зернових культур, сезонних, селекційних та географічних варіацій. Калібрування не потрібно модифікувати кожен раз при виникненні нових сортів, ліній або різновидів і при зміні кліматичних умов.

Успіх Инфратека гарантований двома нововведеннями: застосуванням спектроскопії в режимі пропускання і використання монохроматора, що дає повний спектр, на відміну від традиційних фільтрофотометрів. Це забезпечило унікальну відтворюваність результатів і можливість перенесення калібрувань від інструменту до інструменту. У Инфратека світло проникає крізь цільне зерно і тому відображає реальний хімічний склад всього зерна. При засипці у воронку некондиційного зерна, аналізатор вкаже Вам, наскільки сильно його параметри відрізняються від необхідних.

Модель  Инфратек 1241
Похибка, % 0,1
Білок пшениці, дріфт за рік, % 0,05
Кількість вимірів однієї проби, до 960
Температурний дрейф при зміні на 20ºС, % 0,1
Спектральний діапазон,нм 570-1050

1. Аналіз суцільного зерна за 1 хвилину;
2. Висока точність, що відповідає стандартним методам;
4. Визначення декількох параметрів (білок, вологість, жир, крохмаль, клейковина, зола і т. п.);
5. Перенесення калібрувань від приладу до приладу без втрати точності;
6. Стабільність вимірювальної техніки дозволяє відмовитися від щомісячних перевірок.

Меню