ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА

+38 (067) 822-85-58 +38 (048) 752-85-58

+38 (067) 899-47-97 від. Лабораторного обладнання

многоканальный +38 (048) 752-85-58

отдел “Оборудование для очистки и переработки зерна” Контакты отдела продаж ООО ОЛИС +38 (067) 511-29-99, отдел продаж +38 (067) 485-19-95

отдел “Лабораторное оборудование” отдел - Лабораторное оборудование +38 (067) 899-47-97

отдел Экспорта оборудования Отдел Экспорта +38 (068) 939-65-85

отдел Сервиса Сервис Олис - Вайбер и Вотсап +38 (096) 714-46-61

Вимірювач деформації клейковини ИДК-1М

Призначений для визначення якості клейковини зерна пшениці і пшеничного борошна за умовним одиницям ИДК згідно ГОСТ 13586.1-68 і ГОСТ 27839-88. Принцип і метод їх роботи засновані на вимірюванні величини залишкової деформації проби клейковини після впливу тарованого навантаження (пуансона) протягом заданого часу (30 с).

Призначення і область застосування:
Призначений для визначення якості клейковини зерна пшениці і пшеничного борошна за умовним одиницям ИДК згідно ГОСТ 13586.1-68 і ГОСТ 27839-88. Принцип і метод їх роботи засновані на вимірюванні величини залишкової деформації проби клейковини після впливу тарованого навантаження (пуансона) протягом заданого часу (30 с).

Прилад може бути використаний в лабораторіях хлібоприймальних, борошномельних, хлібопекарських підприємствах, державних хлібних інспекцій, сільського господарства, науково-дослідних інститутів, які займаються оцінкою якості зерна і зернопродуктів.

Модель ИДК-1М
Межа вимірювання деформації клейковини, ум.од. 80-120
Відповідно у мм від 2,15 до 10,55
Величина деформуючого навантаження, м 120+2
Час впливу навантаження на пробу, сек 30±1,5
Величина ходу пуансона, мм 20±1
Похибка вимірювання, усл. од ±2,5
Живлення, В і Гц 220 и 50
Маса, кг 5
Габаритні розміри,мм 220 х 214 х 220

1. Переносний, малогабаритний;
2. Висока чутливість, надійність в роботі, довговічність;
3. Висока точність вимірювання;
4. Об'єктивна характеристика клейковини за якістю;
5. Можливість використання в автоматичних лініях.

Меню