ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА

+38 (067) 822-85-58 +38 (048) 752-85-58

+38 (067) 899-47-97 від. Лабораторного обладнання

многоканальный +38 (048) 752-85-58

отдел “Оборудование для очистки и переработки зерна” Контакты отдела продаж ООО ОЛИС +38 (067) 511-29-99, отдел продаж +38 (067) 485-19-95

отдел “Лабораторное оборудование” отдел - Лабораторное оборудование +38 (067) 899-47-97

отдел Экспорта оборудования Отдел Экспорта +38 (068) 939-65-85

отдел Сервиса Сервис Олис - Вайбер и Вотсап +38 (096) 714-46-61

Ексикаторы

     Ексикатор - посудина, в якій підтримується певна вологість повітря (зазвичай близька до нуля), виготовлена з товстого скла. Площина з'єднання з кришкою для досягнення герметичності змащується спеціальним мастилом. Використовується для повільного висушування при кімнатній температурі, зберігання гігроскопічних сполук, при гравіметрії, коли важливо не допустити насичення досліджуваних речовин невизначеною кількістю води з повітря, а також у ґрунтознавстві для зняття кривої ОГХ. Для деяких цілей можливе створення вакууму всередині эксикатора.

     Ексикатор - посудина, в якій підтримується певна вологість повітря (зазвичай близька до нуля), виготовлена з товстого скла. Площина з'єднання з кришкою для досягнення герметичності змащується спеціальним мастилом. Використовується для повільного висушування при кімнатній температурі, зберігання гігроскопічних сполук, при гравіметрії, коли важливо не допустити насичення досліджуваних речовин невизначеною кількістю води з повітря, а також у ґрунтознавстві для зняття кривої ОГХ. Для деяких цілей можливе створення вакууму всередині эксикатора.


      Ексикатор має особливу форму для розміщення гратчастого фарфорового піддону на який встановлюються бюкси. На дно эксикатора поміщається гігроскопічна сіль для осушення або розчин, що підтримує певний парціальний тиск водяних парів.
d1, mm d2, mm
151 90
210 140
269 190
329 240
392 290

1. Прозорість;
2. Стійкість до вакууму і агресивних середовищ – кислот, лугів;
3. Термостійкість;
4. Багаторазовість використання;
5. Доступність.

Меню