Переробка кукурудзи, Крупозаводи, купити Переробка кукурудзи в Україні за найкащою ціною | ОЛИС

Переробка кукурудзи

ПЕРЕРОБКА КУКУРУЗИ

Як відомо, високими споживчими властивостями та ринковою цінністю має кукурудзяна крупа, вироблена із відділенням зародка зерна, тобто крупи з низьким вмістом жиру. Така крупа застосовується для кукурудзяних паличок, снеків, пива тощо. Для виробництва кукурудзяної крупи сьогодні пропонується дві принципово різні технології – традиційна та порівняно нова. Традиційна технологія передбачає первинне подрібнення зерна кукурудзи в дежермінаторах ударної дії, виділення зародка на пневмостолах та подальшого використання його як харчового продукту. Нова технологія реалізується за допомогою дежермінаторів дії, що стирає, де в результаті силових впливів зародок подрібнюється і виводиться з процесу переробки, тобто може бути використаний у подрібненому вигляді лише на кормові цілі у складі мучки.

Багато досліджуючи, експериментуючи та вивчаючи економіку переробки, наша компанія засумнівалася у перспективності розвитку та впровадження у промисловість нової технології.

Причиною є наступні непереборні її недоліки.

  1. Замість того, щоб використовувати 8-10% зародка на харчові цілі, його відправляють у мучку і продають як мучку. Разом з тим, на ринках України вартість кукурудзяного зародка дорівнює вартості крупи, що більш ніж удвічі дорожче за мучку.
  2. Підвищений вміст вологи та жиру в борошні, обумовлений технологією переробки, створює постійну загрозу її псуванню, особливо в теплі періоди року. Бурхливий розвиток плісняних грибів зумовлює наявність у борошні мікотоксинів, що викликає отруєння та смертність тварин.
  3. Для переробки за новою технологією годиться зерно переважно кремнистої кукурудзи, що підвищує вартість сировини та суттєво звужує сировинну базу виробництва.
  4. Дежермінатори стираючого типу – енергоємні, дорогі машини з інтенсивно зношуються робочими органами, що вимагають регулярної заміни.
  5. Очевидно, що компанії, які пропонують таку технологію, як «технологію нового покоління», не до кінця і не для всіх ринків провели її апробацію з оцінкою наслідків від впровадження.

Водночас у країнах колишнього Радянського Союзу більшість крупозаводів із переробки кукурудзи реалізують традиційну технологію. Незважаючи на очевидні її переваги, проблемою є те, що на момент впровадження ця технологія не була достатньо обґрунтованою та низка методів її реалізації існувала на рівні припущень. Результати експлуатації такої технології сформували заслужену думку щодо необхідності її вдосконалення.

Наразі наша компанія розробила та апробувала ефективні методи вдосконалення традиційної технології, основою яких є:

Таким чином, ми готові створювати нові виробництва та реконструювати вже існуючі, які забезпечать Вам максимальну прибутковість за рахунок ефективної переробки кукурудзи з максимально високим виходом та якістю, а також з гарантією необхідного рівня вмісту у крупі жиру.

scroll-up-arrow
This site is registered on wpml.org as a development site.