Лабораторний млин ЛЗМ-1: купити лабораторний млин для зерна в Україні. | Ціни від виробника «ОЛІС»

Млин лабораторний OLISLAB 2100 (ЛЗМ-1)

3D
Млин лабораторний OlisLab 2100, модернізована версія млина ЛЗМ-1, ножового типу, призначений для подрібнення лабораторних проб зернових, бобових та олійних культур та інших твердих харчових продуктів з метою підготовки проб для подальшого визначення вологості та інших показників якості.
Опис
Характеристики
Переваги
Фото/Відео
Додаткова інформація
Описание
Описание
Олис
Олис

Призначення та сфера використання: 

Млин лабораторний OlisLab 2100, модернізована версія млина ЛЗМ-1, ножового типу, призначений для подрібнення лабораторних проб зернових, бобових та олійних культур та інших твердих харчових продуктів з метою підготовки проб для подальшого визначення вологості та інших показників якості.

Основне призначення – розмелювання лабораторної проби для визначення вологості.
За допомогою млина реалізується процес подрібнення твердого продукту з крихкими або крихко-пластичними властивостями за рахунок деформації зрізу (зсуву), що забезпечується робочим органом у вигляді металевого ножа, який обертається з високою швидкістю.
Застосовується на хлібоприймальних, зернопереробних, комбікормових, олійноекстракційних, хлібопекарських та інших харчових підприємствах, сортовипробувальних селекційних станціях та в науково-дослідних лабораторіях.
Сфера застосування: для подрібнення наважки для стандартизованого визначення вологості за повітряно-тепловим методом: для зерна за ГОСТ 13586.5; насіння олійних культур за ДСТУ 4811:2007; кукурудзи за ДСТУ ISO 6540:2007 та ISO 6540:2021; зерна та зернопродуктів за ISO 712:2009; крупи за ГОСТ 26312.7-88 (скасовано в Україні); комбікормів за ДСТУ ISO 6496:2005 та ISO 6496:1999; AACC 44-15A; Gafta 2:1; Gafta 2:2; а також та для застосування у інших методах за вітчизняними та міжнародними стандартами.

Опис: 

Лабораторний млин складається з корпусу, електродвигуна та пластмасового стакану, армованого металом, в який засипається зерно для розмелювання.
Принцип роботи лабораторного млина заснований на подрібненні продукту сталевим ножом, що обертається з високою швидкістю. За рахунок дії деформації зрізу забезпечується мінімальне нагрівання продукту, що виключає втрату вологи, тому саме цей метод розмелювання є основним при визначенні вологості зерна та зернопродуктів.
Крупність помелу залежить від стану ножа, який є швидкозмінним, а також від маси наважки продукту та тривалості розмелювання, які встановлює користувач залежно від виду продукту та вимог відповідного методу оцінки якості зерна та зернопродуктів.

Характеристики

Выберите модель
Модель OLISLAB 2100
Тип ножевий
Об’єм приймальної ємності, см3 130
Маса наважки (по пшениці), г, не більше 50
Частота обертання шпинделя робочого органу, об/хв 13000
Режим роботи повторно-кратковременный
тривалість роботи, хв, не більше 5
тривалість перерви, хв, не більше 10
Клас захисту від ураження електричним струмом I
Тип мережі 1N~
Електроживлення: напруга / частота, В / Гц 230±23 / 50
Споживана потужність, Вт 220
Габаритні розміри Д × Г × В,
– у робочому стані, мм, не більше 100 × 100 × 210
– у транспортному стані, мм, не більше 110 × 110 × 270
Маса нетто/брутто, кг 1,3 / 1,4
Умови експлуатації:
– температура навколишнього повітря, ℃ 5…30
– відносна вологість, % 60 ± 15

Переваги

ЕРГОНОМІЧНІСТЬ

Простота конструкції.
Швидкість і зручність завантаження та розвантаження.
Низькі масо-габаритні показники.
Відсутність підсушування продукту при розмелюванні.

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ

Можна використовувати для розмелювання зерна будь-якої зернової та зернобобової культури при дотриманні рекомендацій щодо експлуатації.

МІЦНІСТЬ

Пластмасовий стакан для розмелювання, армований металом.
Підвищена зносостійкість ножу за рахунок використання спеціальної сталі, механічними властивостями якої є одночасна міцність та пружність.

БЕЗПЕКА ТА ДОВГОВІЧНІСТЬ

Відсутність деталей зі скла.
Термін служби Приладу – 10 років.

Выберите модель
Модель OLISLAB 2100
Тип ножевий
Об’єм приймальної ємності, см3 130
Маса наважки (по пшениці), г, не більше 50
Частота обертання шпинделя робочого органу, об/хв 13000
Режим роботи повторно-кратковременный
тривалість роботи, хв, не більше 5
тривалість перерви, хв, не більше 10
Клас захисту від ураження електричним струмом I
Тип мережі 1N~
Електроживлення: напруга / частота, В / Гц 230±23 / 50
Споживана потужність, Вт 220
Габаритні розміри Д × Г × В,
– у робочому стані, мм, не більше 100 × 100 × 210
– у транспортному стані, мм, не більше 110 × 110 × 270
Маса нетто/брутто, кг 1,3 / 1,4
Умови експлуатації:
– температура навколишнього повітря, ℃ 5…30
– відносна вологість, % 60 ± 15

ЕРГОНОМІЧНІСТЬ

Простота конструкції.
Швидкість і зручність завантаження та розвантаження.
Низькі масо-габаритні показники.
Відсутність підсушування продукту при розмелюванні.

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ

Можна використовувати для розмелювання зерна будь-якої зернової та зернобобової культури при дотриманні рекомендацій щодо експлуатації.

МІЦНІСТЬ

Пластмасовий стакан для розмелювання, армований металом.
Підвищена зносостійкість ножу за рахунок використання спеціальної сталі, механічними властивостями якої є одночасна міцність та пружність.

БЕЗПЕКА ТА ДОВГОВІЧНІСТЬ

Відсутність деталей зі скла.
Термін служби Приладу – 10 років.

scroll-up-arrow
This site is registered on wpml.org as a development site.