ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА

+38 (067) 822-85-58

+38 (067) 899-47-97 від. Лабораторного обладнання

+38 (048) 752-85-58

многоканальный +38 (048) 752-85-58

отдел “Оборудование для очистки и переработки зерна” Контакты отдела продаж ООО ОЛИС +38 (067) 511-29-99, отдел продаж +38 (067) 485-19-95

отдел “Лабораторное оборудование” отдел - Лабораторное оборудование +38 (067) 899-47-97

отдел Экспорта оборудования Отдел Экспорта +38 (068) 939-65-85

отдел Сервиса Сервис Олис - Вайбер и Вотсап +38 (096) 714-46-61

Оцінка якості зерна і борошна

          Система оцінки хлібопекарських властивостей зерна та борошна включає наступні показники:

- «сила» зерна и муки - кількість та реологічні властивості клейковини;

- колір борошна і його здатність до потемніння;

- водопоглинальна здатність борошна;

- зміст зольності, білка, жиру та інших показників.

          Основними приладами для їх визначення є: белизноміри (ВББ-1М, " Блік-рЗ,Беліз-1), вимірювач деформації клейковини ВДК (ІДК-1М, ІДК-3М), прилади для визначення числа падіння ПЧП (ППП-99, ППП-5), ІК-аналізатори (Спектран, Інфраскан).

Меню