ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА

Верещинский А.П., д.т.н, генеральный директор (ООО «ОЛИС», г. Одесса);  Янюк Т.И., к.т.н., доцент (НУПТ, г. Киев); Пирус Ю.Б., директор по разработкам и внедрениям (ООО «ОЛИС», г. Одесса).

Верещинский А.П. Технология переработки проса в пшено-дранец [Текст] / А.П. Верещинский, А.В. Шевченко // Хранение и переработка зерна. – 2016. – №1. – С.54, 55.

Шевченко А.В. Практика внедрения инноваций в технологии производства круп [Текст] / А.В. Шевченко // Мука и крупы: сырье, рынок, технологии: международ. конф., 24-25 сентября 2015р.: доклад. – К.: АПК-Информ информационно-аналитическое агентство. - 2015.

Верещинский А.П. Современные методы повышения эффективности сортовых помолов пшеницы [Текст] / А.П. Верещинский // Мука и крупы: сырье, рынок, технологии: международ. конф., 24-25 сентября 2015р.: доклад. – К.: АПК-Информ информационно-аналитическое агентство. - 2015.
    Верещинський О.П. Технологія виробництва круп – гороху коленого не шліфованого [Текст] / А.П. Верещинский, А.В. Шевченко // Хранение и переработка зерна. – 2015. – №1. – С.38, 40.
       Верещинський О.П. Практика вдосконалення технологиї виробництва круп із гороху [Текст] / О.П. Верещинский, О.В. Шевченко // Хранение и переработка зерна. – 2014. – №9. – С.42, 43.
     Верещинский А.П. Совершенствование переработки проса в пшено шлифованное [Текст] / А.П. Верещинский, Ю.Б. Пирус, Н.С. Музыка, А.В. Шевченко // Хранение и переработка зерна. – 2014. – №2. – С.32-34.
       Верещинський О.П. Наукові основи і практика підвищення ефективності сортових хлібопекарських помелів пшениці [Текст] : автореф. дис. … д-ра. техн. наук : 05.18.02 / О.П. Верещинський – К., 2013. – 35c.
     Дмитрук Є. Підвищення ефективності розмельних систем в сортових хлібопекарських помелах пшениці [Текст] /   Є. Дмитрук, О. Верещинський, Є. Харченко // Ukrainian food journal. – 2013. - №3. – С.163-168.
       Верещинський О.П. Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, виробленого з лущеного зерна [Текст] / О.П. Верещинський // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». – 2013. – Вип. 140. – С.163-167.

Товари від 1 до 10 з 53

на сторінці