Компанія ОЛИС запустила завод з переробки вівса продуктивністю 36 тонн на добу, з лінією зернових пластівців, продуктивністю 18 тонн на добу, для ТОВ «Вертекс- Восток» у м. Усть-Каменогорську.

ТОВ «Вертекс Восток» – завод виробник крупи і продуктів харчування. Компанія є провідним лідером з переробки зернових круп у Казахстані завдяки тому,що продукція, яка випускається, відповідає усім світовим стандартам якості.

На цьому підприємстві компанією ОЛИС був запущений універсальний крупозавод Оптіматік-К-15 і агрегатний вузол збагачення круп УОК-2 у 2016 році. ТОВ «Вертекс Восток» дуже задоволені продуктивністю, мобільністю і легкістю в обслуговуванні даного обладнання.
 За словами керівника і власника заводу, у Казахстані ніхто не виробляє овес, саме тому вони вирішили випускати вівсяні пластівці промислових масштабів.

Для компанії ТОВ «Вертекс Восток» нами була виконана розробка проектної документації технологічної частини крупозаводу 36 т/добу з лінією пластівців 18 т/добу; виготовлення та поставка комплекту технологічного транспортного і аспіраційного обладнання крупозаводу; проведення запуску і налагоджувальних робіт.

ВАЖЛИВО! Лінія пластівців універсальна, вона дозволяє отримувати пластівці не тільки з вівса, а й з інших круп, які виробляють на нашому круп’яному заводі.

Запуск даного крупоцеху дозволить замовнику розширити асортимент і збільшить постачання готової продукції. Тепер наші партнери у Казахстані будуть переробляти не тільки горох, перловку, пшоно, ячну крупу, а й овес!