Компанія «ОЛИС» запустила новий завод з переробки вівса у Дніпропетровській області

Компанія «ОЛИС» ввела в експлуатацію завод з переробки вівса у Дніпропетровській області. Такою інформацією в ексклюзивному коментарі у межах «Форуму зернопереробників-2019» поділився комерційний директор ТОВ «ОЛИС» Володимир Чеглатонєв.

Даний завод має потужність з перероблення вівса у крупу 60 тонн/добу та 32 тонн/добу – з виробництва вівсяних пластівців. Дана лінія є універсальною і дозволяє виробляти пластівці не тільки з вівса, а й з інших круп’яних культур, таких як гречка, пшениця, ячмінь і т.д.

Компанією ОЛИС була виконана розробка проектної документації технічної частини крупозаводу, виготовлення і постачання комплекту технологічного, транспортного та аспіраційного обладнання, а також проведені запуск і налагоджувальні роботи. Увесь проект був виконаний «під ключ».

«В даний час овес є досить перспективною культурою і як показують дані аналітиків в Україні і в світі відзначається тенденція збільшення обсягу споживання пластівців. Тому даний напрямок має певний потенціал для подальшого розвитку. Продукція переробки в цілому і пластівці зокрема – це інвестиція в майбутнє. Як показує практика переробкою займаються ті підприємства, у яких взагалі немає своєї землі. І їм вдається працювати і розвиватися, і ринки збуту присутні… Так чому б холдингам і великим фермерським господарствам не звернути увагу на переробне напрямок? Це забезпечить їх куди більшим прибутком, ніж від продажу зерна», – резюмував В. Чеглатонєв.

За додатковою інформацією звертайтеся до відділу продажів за номером:

☎ +38 (067) 822-85-58

ОЛИС – якість, перевірена часом!

Опубліковано в