ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА

+38 (067) 822-85-58 +38 (048) 752-85-58

+38 (067) 899-47-97 від. Лабораторного обладнання

многоканальный +38 (048) 752-85-58

отдел “Оборудование для очистки и переработки зерна” Контакты отдела продаж ООО ОЛИС +38 (067) 511-29-99, отдел продаж +38 (067) 485-19-95

отдел “Лабораторное оборудование” отдел - Лабораторное оборудование +38 (067) 899-47-97

отдел Экспорта оборудования Отдел Экспорта +38 (068) 939-65-85

отдел Сервиса Сервис Олис - Вайбер и Вотсап +38 (096) 714-46-61

Прилад для визначення числа падіння ПЧП-99

     Прилади для визначення числа падіння ПЧП 99 призначені для вимірювання за методом Хагберга-Пертена міжнародної стандартизованої величини "числа падіння" - параметр, що несе інформацію про активність альфа-амілази зерна і борошна (пшениця, жито), ступеня пророслого зерна та відповідального за якість випікаємого хліба.
      Метод заснований на швидкій клейстеризації суспензії борошна в киплячій водяній бані і на подальшому вимірюванні розрідження її під дією альфа-амілази.

Прилади для визначення числа падіння ПЧП 99 призначені для вимірювання за методом Хагберга-Пертена міжнародної стандартизованої величини "числа падіння" - параметр, що несе інформацію про активність альфа-амілази зерна і борошна (пшениця, жито), ступеня пророслого зерна та відповідального за якість випікаємого хліба.
      Метод заснований на швидкій клейстеризації суспензії борошна в киплячій водяній бані і на подальшому вимірюванні розрідження її під дією альфа-амілази. Активність альфа-амілази характеризує ступінь проростання зерна і може бути визначена складним хімічним методом. У приладах ППП 99 використовується прискорений метод вимірювання, який з високою точністю збігається з хімічним аналізом. Прилади ППП 99 прості і надійні в експлуатації, за своїми характеристиками відповідають зарубіжним аналогам і мають доступну ціну.

Прилади ППП 99 випускаються двох модифікацій: одноканальний і двоканальний.  Внесені у Держреєстр України за № У 1235-99. 

Прилади застосовують на хлібоприймальних, сільськогосподарських підприємствах, млинах, в хлібопекарській промисловості.

Метод вимірювання "числа падіння" для зернових культур, що застосовується в приладах ППП 99, відповідає ГОСТ 30498-97 (ІСО 3093-82), введеного в дію наказом Держстандарту України з 01.07.99 р. 

Модель ПЧП 99
Діапазон вимірювання числа падіння, сек 60-999
Абсолютна похибка вимірювання, сек +0,5
Споживана потужність, Вт 650
Маса, кг 12,5

1. Проста і надійна схема управління;
2. Імпульсний блок живлення на 24 Вольта;
3. Підвищена безпека приладу: рухомі механізми закриті металевим корпусом;
4. Час безперервної роботи приладів - 8 годин;
5. Доступна вартість.

Меню