ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА

+38 (067) 822-85-58

+38 (067) 899-47-97 від. Лабораторного обладнання

+38 (048) 752-85-58

многоканальный +38 (048) 752-85-58

отдел “Оборудование для очистки и переработки зерна” Контакты отдела продаж ООО ОЛИС +38 (067) 511-29-99, отдел продаж +38 (067) 485-19-95

отдел “Лабораторное оборудование” отдел - Лабораторное оборудование +38 (067) 899-47-97

отдел Экспорта оборудования Отдел Экспорта +38 (068) 939-65-85

отдел Сервиса Сервис Олис - Вайбер и Вотсап +38 (096) 714-46-61

Шафа сушильна електрична OL-36

Телефон менеджера відділу
"Лабораторне обладнання"
+38 (067) 899-47-97

Шафа сушильна електрична OL-36 конвективного типу призначена для сушіння продуктів при визначенні вологості зерна, зернопродуктів, насіння бобових та олійних культур, а також інших харчових продуктів згідно вітчизняних та міжнародних стандартів.

За допомогою OL-36 реалізується термогравіметричний (повітряно-тепловий) метод визначення масової частки вологи, який заснований на вимірюванні маси зразка аналізованої речовини до та після висушування з наступним розрахунком значень масової частки вологи.

Застосовуються на хлібоприймальних, зернопереробних,  комбікормових, маслоекстракційних, хлібопекарських та інших харчових підприємствах, сортовипробувальних селекційних станціях, науково-дослідних лабораторіях та інспекторських компаніях.

Принцип роботи:

Принцип роботи сушильної шафи заснований на конвективному висушуванні зразків досліджуваних продуктів внаслідок дії процесів тепломасообміну з поверхнею сушильної камери, розігрітої до заданої температури.

Робочу температуру у кожній сушильній камері створюють електричні нагрівачі, які знаходяться у нижній частині шафи, а підтримку стабільної заданої температури забезпечують високоточні терморегулятори.

При знаходженні у зоні високої температури зразки досліджуваних продуктів нагріваються, волога з них поступово випарюється, а їх вага – зменшується. Потік повітря, що входить через отвори в дверцятах і витяжні труби в задній частині корпусу за рахунок конвекції створює тягу, і волога, що випарувалася, видаляється гарячим потоком повітря через витяжні труби в атмосферу.

Модель OL-36
Автоматичне регулювання температури в робочій зоні, ◦C
60…150
Стабільність температури в усталеному тепловому режимі в робочій зоні, ◦C
± 2
Дискретність встановлення температури, ◦C
0,1
Час нагрівання Приладу до +130 ◦C в зазначених умовах експлуатації, хв, не більше
40
Час відновлення температури до 130 ◦C після повного завантаження зразками, хв, не більше
15
Кількість робочих камер, шт.
2
Кількість робочих секцій, шт.
4
Кількість робочих комірок в секції, шт.
3
Максимальна кількість бюксів, шт.
24
Електроживлення, В/Гц
230±23 / 50
Встановлена потужність, Вт
1200
Габаритні розміри ДхГхВ, мм, не більше
253х274х608 
 Маса, кг
34 

 

 

ПРОДУКТИВНІСТЬ

2 незалежні робочі камери з власними терморегуляторами забезпечують можливість проведення незалежних вимірів у двох камерах за різних температур з максимальним завантаженням 24 бюкси

4 незалежні секції з власними таймерами   забезпечують можливість одночасного проведення 4-х аналізів

ЕРГОНОМІЧНІСТЬ

Зручне завантаження та розвантаження бюксів

Звукова сигналізація по закінченню аналізу

Кольорова індикаторна панель

ТОЧНІСТЬ

Стабільність температури

Розвантаження/завантаження бюкс однієї секції не впливає на результати аналізу у інших секціях

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ

Дозволяє виміряти вміст вологи практично в будь-якому продукті або матеріалі, для якого застосовується термогравіметричний метод

БЕЗШУМНІСТЬ

Природна вентиляція за рахунок конвективного нагрівання забезпечує відсутність необхідності використання частин, що рухаються

ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ

На 40% менші енерговитрати по зрівнянню з шафою з примусовою вентиляцією

БЕЗПЕКА ТА ДОВГОВІЧНІСТЬ

I клас захисту від ураження електричним струмом

Захист від перегрівута повторного включення

Ресурс Приладу до першого середнього ремонту 10 тис. год. Термін служби виробу – 10 років


 
Меню