ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ
ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА

Вертикальна сушарка ВПС-О

Короткий огляд

Вертикальна сушарка ВПС-О призначена для сушіння зерна круп'яних культур в процесі гідротермічної обробки при виробленні крупи.. Вихідний продукт послідовно проходить через сушильні секції, де контактує з трубами, розігрітими парою. Після цього зерно надходить у охолоджувальну секцію, де охолоджується шляхом продування повітрям і далі виводиться за допомогою спеціального випускного механізму.


Вертикальна сушарка ВПС-О Вертикальна сушарка ВПС-О
Натисніть, щоб збільшити
  • Вертикальная сушилка ВПС-О
  • Вертикальная сушилка ВПС-О
  • Вертикальная сушилка ВПС-О
  • Вертикальная сушилка ВПС-

Призначення і область застосування:
Вертикальна сушарка ВПС-О призначена для сушіння зерна круп'яних культур в процесі гідротермічної обробки при виробленні крупи. Вихідний продукт послідовно проходить через сушильні секції, де контактує з трубами, розігрітими парою. Після цього зерно надходить у охолоджувальну секцію, де охолоджується шляхом продування повітрям і далі виводиться за допомогою спеціального випускного механізму.

Модель ВПС-О-3 ВПС-О-4 ВПС-О-5 ВПС-О-6 ВПС-О-7 ВПС-О-8
Кількість нагрівальних секцій, шт. 3 4 5 6 7 8
Площа нагріву, м2 40,5 54,0 67,5 81,0 94,5 108,0
Продуктивність, т/год 1,0-1,3 1,5-1,7 2,0-2,2 2,4-2,6 2,9-3,1 3,3-3,4
Тиск пара, кПа 400 400 400 400 400 400
Витрата пара на тонну зерна, кг/год 280-360 280-360 280-360 280-360 280-360 280-360
Витрата повітря на тонну зерна, м3/год 6000 6000 6000 6000 6000 6000
Потужність електродвигунів, кВт 1,5 1,5 1,5 1,5 1,5 1,5
Вага, кг 3040 3750 4460 5170 5960 6690

1. Сушильні секції забезпечені пристроєм підключення до примусової вентиляції, що сприяє інтенсифікації процесу  сушіння;
2. Охолоджувальна секція забезпечена пристроєм розподілу і регулювання охолоджуючого повітря, що сприяє рівномірному охолодженню продукту;
3. Удосконалено пристрій випускного механізму, що дозволяє забезпечити рівномірність випуску продукту із заданою продуктивністю, в т.ч. і в автоматичному режимі;
4. Збільшення кількості труб в сушильних секціях, що забезпечує високі показники сушіння продукту;
5. Завдяки наявності роздільних дроселів в охолоджувальній секції досягається точне і плавне регулювання і рівномірність охолодження;
6. Конструкція випускної секції реалізує оптимальне витікання продукту, чим забезпечується висока якість обробки продукту;
7. Використання комплектуючих провідних європейських виробників;
8. У виробі широко використовується нержавіюча харчова сталь, завдяки чому дотримуються високі санітарно-гігієнічні властивості виробу.

Меню